Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

perjantai 8. lokakuuta 2010

Ihana vapaapäivä

Kyllä sitä ei muista miten ihanalle vapaapäivä voi tuntua... No joo onhan noita nyt muutama tässä ollut mutta meillä on tällä hetkellä kaksi vanhempaa nappulaa olleet kuumeessa koko pirhanan viikon ja poika sitten kuumeessa juoksentelee unissaan.
Saatte vaan uskoo että on mielenkiintoista kun keskellä yötä alkaa kuulua askeleita ihan "väärästä" suunnasta. Menee muuten vähän aikaa että paikallistaa ensin itsensä oikeaan paikkaan ja sen jälkeen sen äänen aiheuttajan.

Todella mukavaa on myös pestä pyykkiä keskellä yötä kun kuumeen noustessa alkaa oksentelu.... JES, voin suositella kaikille...Tässäpä vielä vanhan lehtivaloketjun tämän hetkinen käyttöpaikka.
Ostin tämän monta vuotta sitten k-raudasta ja se oli pitkään mulla semmosessa oksan karahkassa semmosessa korijutskassa... Siis suurehko oksa oli istutettu kivien sekaan 40*30*30 korissa ja siihen oksaan oli punottu tuo lediketju.

Nyt sitten siihen oksaan tympääntyneenä punoin tuon ketjun tuonne verhotankoon. Ei ihan riittäny päästä päähän mutta toisaalta se katkaa kust sopivasti n.20cm verhon jälkeen.Jospa tuosta kuvasta sais paremman käsityksen :D :D
Niin ja meillähän on verhotangon päissä mopon männät :D :D ei muuten ole toisia tullut vastaan...

1 kommentti:

  1. Siellä ei sitten oo tullu aika pitkäks öisin...:P :D Kurjaa!
    Kiva tommonen lehtivalosarja, en ookkaa koskaan ees nähny...en kyllä mopon mäntääkään verhotangon päässä :D :D Hyvin käy molemmat!
    Aurinkoista viikonloppua!:)

    VastaaPoista