Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

perjantai 3. kesäkuuta 2011

rantahämähäkki


Tämmönen meillä on nyt sit elättinä ollu tämän alkukesän.
Näitä on silloin tällöin putkahdellut aina kivien koloista ja sieltäsun täältä jotkut isoja ja toiset vähän pienempiä. Tämä nyt on noin 2.5cm ja se on jo kerran luonut nahkansa tai miksikä sitä nyt hämähäkeillä sanotaan.
Tänään käytiin sit ostamassa ihan oikea pieni terraario kun se pieni lasipurkkimissä Hämy on majaillut oli tänä aamuna täynnä seittiä niin ajattelin että onpahan isompi tila minne rakennella.

Tämän kaverin syöttäminen on hauskaa, meillä se käy niin että tikun nenään laitetaan ötökkä kärpänen tai joku ja tikku Hämyn eteen. Siitä se on ne napannu ja välillä näyttää että se hyppää jo vähän etempääkin mutta mene ja tiedä :D kiva kaveri tuo on ollu. Lisätietoja kiinnostuneille löytyy täältä

Eipä sitten muuta tänään kohta pitää lähteä kuuntelemaan lasten laulua joensuun laululavalle, siellä on taas ne perinteiset jorinat ja kaksi omista mukana, onhan se sillon mentävä.

4 kommenttia:

  1. hyi ********! :) Noinko uskallan tulla enää kylään?

    VastaaPoista
  2. Tiukasti on kansi kiinni... se pikku hiljaa hivuttautu tonne pöydälle eteisestä...:D

    VastaaPoista
  3. jep siinäpä se pähkinänkuoressa :D

    VastaaPoista