Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

perjantai 1. heinäkuuta 2011

kaappi

Ihan ensimmäiseksi haluan pahoitella kuvan laatua, se on otettu kännykällä hämärässä.

Tätä kaappia on nyt duutattu pari viikkoa.
Siinä on meidän vessan tapettia decoupage-lakalla liimattuna ja kiva-kalustelakkaa muutama kerros päällä. Välissä piti kuivatella että edellinen kerron on ihan kuiva ja aikaa vierähti.
Tämä oli ennen semmonen pyökinvärinen, ostettu joskus askosta tai iskusta poistimyynnistä ja tuli nyt tiensä päähän. Arvelin että kokeilen ja jos en tykkää niin paan eteenpäin mutta siitähän tuli ihan kiva, varsinkin kun laitoin tuon pitsin tuohon oveen.
Eräs minut tunteva ihmetteli että "sinä laittamassa pitsiä johonkin, ei voi olla totta" mutta totta se nyt vaan on.
Nyt siitä kuvasta puuttuu vielä vetonuppi kun ruuvi ei yltänyt enää läpi, pitää lähteä etsimään tuonne autotalliin sitä ruuvia. Jos minua ei siis ala kuulua niin olen eksynyt sinne tavaroiden sekaan ;D
Niin ja sit saranat ostin uudet kun toinen oli pikkuisen rikki. Noh ostinpa sitte vääränlaiset kun en muistanut minkälaiset ne entiset oli mut kyllä nuo johonki menee.

7 kommenttia:

 1. Siitähän tuli hieno! Minä kyllä tykkään pitsistä:)

  VastaaPoista
 2. onpa kivan näkönen kaappi, ei tuu toista samanlaista vastaan, hieno!

  VastaaPoista
 3. Ihana kaappi, väri on kiva, ja romanttinen, tykkäisin!!

  VastaaPoista
 4. Vitsit kun tuli kiva!

  Aurinkoisia päiviä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana ihana ihana! Juuri itsekin mietin,kunhan saan tuon tulostimen kuntoon että jos sitä vähän tuunailis koivunväristä rumaa pientä lipastoa. Se on sellainen lipasto joka tulee vaatekaappini sisäpuolelle lähinnä kenkien ja alusvaatteiden säilytystä varten,että jos tapahtuu totaalinen epäonnistuminen ei haittaa!
  Sä onnistuit kyllä hyvin!

  VastaaPoista