Tehtiin lasten kans vapaapäivän kunniaksi pitkästä aikaa pitsarullaa.
Toisen tein kananjauhelihasta ja toisen tonnikalasta.
Ylempi on siis kanaa ja alempi tonnikalaa.
Vanhin poika ensin oli sitä mieltä, että hän ei tuota syö mut sit maisteltuaan oli sitä mieltä, että hän ei ole ikinä syöny noin hyvää.... Lapset söi enimmäkseen tuota kanaversiota.
Tässäpä sit ohje...
Pitsapohja on ihan perusohjeella tehty
3dl vettä
n.2rkl öljyä
1tl suolaa
1ps kuivahiivaa
ja sopiva määrä jauhoja :D sen tarkeempaa määrää en tiedä kun en niitä ikinä ole mitannu. Se on semmonen näppituntuma taikina.
Kanarullaan
n. 300g kananpojan paistijauhelihaa ruskistettuna
suolaa
kanafondia
jauheliha maustetta
ananasta
juustoraastetta
Tonnikalarullaan
1prk tomaattitonnikalaa
1prk herkkusieniä
ananasta
juustoraastetta
Taikina kaulitaan neliöksi. Pohjalle joko tomaattipyreetä tai ketsuppia.
Muuten tämä kootaan kuten pitsakin eli myös juustoraaste laitetaan sisään. Sit vaan rullataan ja voidellaan munalla. Paistetaan 200 astetta n. 15-20 min.
Minä tykkään tästä, kun se jää sisältä meheväksi eikä kuivia reunojakaan ole.
Luin että vapunpäivän....:D
VastaaPoistaHmm...saiskohan tosta tehtyä juhlaversion...hmmm..on meinaan hauskan näkönen ja hyvän kuulonen!
vappu vai vapaa liekö tuolla niin väliä =D
VastaaPoistaTästähän saa väännettyä vaikka millasen version, kannattaa vaan rullata tiukempaan niin saa siistimmät palat ja täytteet ei saa olla hirveen kosteita muuten ne tulee taikinan läpi...
Tunnustusta pukkaa :D
VastaaPoista