Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Vanha ystävä nukkui pois


Eilen aamulla meidän oli pakko päästää rakas ystävä pois tästä maailmasta.

Eetu kissa meni pariin päivään niin huonoon kuntoon, että kävelykin oli huojuvaa ja hoippuvaa eikä ruokakaan enää maistunut. Vettäkin sai juotua vain kun kaatoi kauhasta suoraan kielen päälle. Suussakin oli ilmeisesti joku tulehdus koska sieltä valui koko ajan mädän sekaista kuolaa, joten oli paras päästää irti. Pitkään se karvajalka jaksoi sinnitellä kaikkine vaivoineen ja sattumuksineen mutta nyt on hyvä olla eikä kolota paikkoja.

Lapsillekin tämä on ollut melko vaikeaa mutta heitä helpottaa ajatus, että Eetu pääsi nyt kavereiden luo leikkimään. Meidän porukoden koira kuoli joku vuosi sitten niin ne on nyt siellä sit yhdessä, kuulemma.

Minä en ole vielä edes uskaltanu ajatella asiaa isommalti kun olin eilen samaan aikaan nenäleikkauksessa, jossa multa poistettiin luuta ja rustoa ja avattiin tuota rööriä vähän suuremmaksi. Nyt on sitten nenä täynnä roinaa ja pitäis yrittää olla rauhallisesti, ettei se ala vuotamaan uudestaan. Eilen en edes meinannu päästä pois sairaalasta kun ei meinannu lopetta vuotamista.

No mutta Eetu on nyt tuhkattavana ja pääsee sitten tuonne köynnösruusun alle pötköttämään, semmoset paikat oli sille mieleen.

5 kommenttia:

 1. Eetulle hyviä unia ruusupenkissä. Suloinen kisu.Joskus on vain pakko luopua.

  VastaaPoista
 2. Ruusupensaan alla on hyvä nukkua. Muistot säilyvät mielessä. Ja ne kaikki onnen hetket.

  VastaaPoista
 3. Voih!Surullista- oikeesti silmät kostui vaikka en teidän rakasta kisua tuntenut, mutta kuvat kertoo kaiken. Ruusupensaan alla on hyvä pötköttää.

  Sinulle voimia nenäsi kanssa, toivottavasti leikkaus onnistui ja sait isommat röörit.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille :) ja röörit vetää taas ;D

  VastaaPoista