Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

keskiviikko 4. elokuuta 2010

kirpputorit kunniaan


Aloitin oikeanlaisten ulkotuolien etsinnän joku vuosi sitten mutta kun on nirso ja matti useimmin kukkarossa niin eihän niitä löydy.
Niinpä sitten käänsin kokonaan kelkkani ja ajattelin tehdä erlaiset ulkotuolit.
No tuumasta toimeen ja kierrätyskeskukselle, toisesta löytyi jo aikaisemmin neljä tosi kivan näköistä ja muunneltavaa tuolia mutta, kas kummaa kun eivät suostuneet myymään ilman pöytää (minun tuuria). Toisesta uusiotorista löytyi sitten tuoleja a`3e kappale, toisessa maksoivat 10e/kpl.
Muutaman vierailu kerran jälkeen tuoleja oli kasassa 6kpl, joista 3 on täysin samanlaisia. Tässä välissä on sanottava kiitokset appiukolle Heikille yhden tuolin pienan korjaamisesta.

Pari päivää näitä meni hioessa, onneksi sain isältä lainaan pienen käsikoneen niin työ oli vähän mukavampaa, naapurit oli ehkä erimieltä sen verran siitä meteliä lähti..:D. Hiomisen jälkeen kunnon puhdistus ja pintaan Tikkurilan Valtti ulkovaha väriltään saksanpähkinä. Pitkään mietin millaiset istuintyynyt tekisin, sit yhtenä päivänä oltiin lasten kanssa kirpparikierroksella niin törmäsin tuohon kankaaseen ja ihastuin ihan kerralla. Kangas oli n. 80cm leveä paneeliverho, pätkin verhon noin 40cmx80cm paloihin ja laitoin sisään puolikkaan vanhasta tyynystä. Yllättävän helposti muuten repeää kahtia semmonen litistynyt pallokuitutyyny. Noh, nauhat taakse ja tuoliin kiinni. Kylläpä oli ihana istua uusilla hienoilla tuoleilla kuumassa kesäillassa ja grillailla ruokaa kukkien keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti