Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

lauantai 25. syyskuuta 2010

Huovutettu liina/päällinenNämä on nyt jo vuoden vanhoja mutta nyt kun niistä on kuvatkin otettu niin ne voi tänne laittaa ;D.

Ylempi on semmoinen n.50cm pitkä ja n.25-30cm leveä huovutettu liina. Tein sen siskolle viime jouluna joululahjaksi, Hällä kun on tommonen vanha rahi niinse kävi sen päälle aika hyvin.
Vihreät ja ruskea on huovutettu ensin hieman käsin, että puuttuuvat just ja just kiinni ja sit pesukoneessa. Loput yksityiskohdat on sitten neulahuovutettu jälkeenpäin. Reunaan ompelin juuttinarua reunaksi.

Tuo alempi valojuttu on vähän semmonen kokeiluversio kyseisestä aiheesta :D.
Huovutettiin tytön kanssa käsin nuo puunosat ja minä ne harsin sitten vanhaan vauvalakanaan kiinni. Puun alapuoli on puoliksi irti, jotta sain pujoteltua valot sinne sisälle. Tein huopaan pienet reiät joihin ompelin ompelulangalla lamput kiinni. Valoketju on ostettu citymarketista ja maksoi jotain 3euroa. lamput on pieniä pitkulaisia ja niissä on pieni kynnys josta ne oli hyvä laittaa kiinni. Eivät olleet ledejä mutta ne kävis varmaan ihan yhtä hyvin, kunhan lamput eivät käytössä kuumene. Jälkeenpäin olen miettinyt, että johdon olis voinut laittaa myös kulkemaan reiän kautta ettei se näkyis tuossa edessä mutta kuten sanottua tämä oli kokeiluversio :D. Erittäin helppo tehdä ja ihana valonlähde vaikka lastenhuoneeseen pimeiksi talvi-illoiksi.
Siihen piti kaveriksi laittaa lasten tekemiä huovutus juttuja, onpahan niillekin joku paikka :D.

2 kommenttia:

  1. Vitsit että on hienoja! Varsinkin toi alemman jo ideakin on mahtava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :D kävin pikaisella vastavierailulla ja oli kyllä sullakin tosi hienoja juttuja :) pitää joskus kokeilla kunhan saa taas ajankäytön hallintaan :D :D

    VastaaPoista