Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

lauantai 16. lokakuuta 2010

muotteja


Eiks o`ihana..... tuon ihanan liskomuotin löysin kirpparilta ja siinä oli mukana tuo toinen muotti. Mikä kumma sitten onkaan, jostain syystä se ei aukane mulle????
Ei muuten tarvinnu miettiä yhtään, että ostanko vaiko enkö :D :D.

Samalla reissulla tarttui mukaan pari lautasta ja laseja. Löytyipä myöskin pari alumiinista pientä kakkuvuokaa, niitä pyöreän sorttisia.

Niistä lautasista ja laseista aattelin kokeilla tehdä jalallisia tarjoiluastioita. Olin aina aatellu, että niiden liimailu on suurinpiirtein avaruustiedettä mutta sit luin tuolta räpellystä blogista kui helppoja ne on tehdä. Joten kiitos hienoista vinkeistä!!!
Katotaan millon saisin niistä tänne kuvia vaikka ilman liimailuja mutta nuo työt sotkee tätä harrastamista :D :D nyttenki olin töissä viiteen asti ja pää on varmaan vieläkin siivoomassa niitä huoneita..... jalat ainakin juoksee vaikka on paikallaan.
No tästä lähdetään kohta saunaan ja taidan laittaa itselleni ihanan jalkakylvyn ja sen jälkeen istun sohvan nurkkaan, otan neuleen syliin, lasillisen punaviiniä viereen ja nostan jalat tyynypinon päälle............IHANAA, vielä kun sais suklaata mutta nappulat oli syöny kaikki karkit tästä talosta päivän aikaan. En muistanu piilottaa :( Eipähän tule liikaa kaloreita :D:D.

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi liskomuotti! En oo koskaan nähny...toinen näyttää lähinnä...ööö...mikkihiireltä joka näyttää sormee...:P :D

  Jee, ompa kiva kun kasailet astoista, ootan innolla millasia teet! :) Homma ei tosiaankaan oo mitään vaikeeta, jos mää saan kasaan, saa kuka tahansa muukin.
  Työt kyllä harmillisesti vie liikaa aikaa ja energiaa kaikelta hauskalta...veikkaampa, että kun lähen töihin, en jaksa enkä kerkee mitään. Huomasin vaan tossa kun vähän tein keikkaa...huusholli oli retuperällä, eikä puhettakaan että oisin mitään jaksanu räpeltää. Vaikka kaippa senkin jonkinlaiseen balanssiin sais.

  VastaaPoista
 2. Ihania muotteja. JOku örkkihän se on se toinen :D

  VastaaPoista
 3. Tuo toinen muotti on hiiri, joka näyttää toisen käden sormella ylös ja toisen käden sormella alas.

  VastaaPoista