Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

torstai 28. lokakuuta 2010

suunnitelmia ja osteluita

Tässä on nyt näitä lupaamiani kuvia niistä suunnitelmista.
Tuolla takana olevat ruskeat pullot ovat isännän saksasta tuomia olutpulloja, jotka minä tietysti heti tyhjettyä otan piiloon ettei vät vaan kerkeä karkaamaan. Tänä vuonna on siis kaikille tutuille tiedossa oma tekemää jouluglögiä ihanissa pulloissa.

Lasivati on vielä liimaamatta säilytyksen takia. liimaan sen sit lähempänä joulua. Sattumalta löysin voita lautasia kaksi ja samoin laseja, jopa kerrankin oli hyvä tuuri.


Nämä ihanat ruusulautaset löytyivät spr:n kontista ja toi yhdistelmä menee meidän muorille joulupakettiin, joten sekin on liimaamatta. Väliin löysin kivat pienet "jäätelömaljat" lasit tuntuivat kaikki liian korkeilta. Saa nyt sit nähdä onko tuo malja tuolla välissä toisin päin, kun tuo pohja on niin nyppynen niin en meinaa saada sitä asettumaan suoraan.. saas nyt näkee.

Nämä vihreät kupit ja lautaset oli ihan pakko saada :D :D :D
En oikeastaan tiedä raatsinko näistä edes luopua sen verran ihanan väriset ovat. Tiedän kyllä ainakin kaksi ihmista ketkä ottaisivat ilomielin itselleen. Saa nyt nähdä, toisaalta mulla tuota tavaraa kyllä riittää....

3 kommenttia:

 1. Tosi hienoja juttuja sulla tulossa!! Oot löytäny noita lasilautasiakin ja vielä hienoja. Mää en meinaa millään löytää sopivia (en kokosia enkä näkösiä). Nyppyset pohjat on vähä kinkkisiä ja aika uhkarohkeita.
  Glögitkin kuulostaa tosi kivalle lahjalle! Tästä projektista haluaisin kuulla vielä lisää! :)

  VastaaPoista
 2. Juup niitä nyppyjä minä pitkään mietin mut oli niin kauniit lautaset että aattelin ottaa riskillä :D.
  mulla näitä jouluprojekteja riittää kunhan rupeen taas vääntämään joulupastilleja...

  VastaaPoista
 3. Vau, aika hienoja nuo vihreät astiat! Vähän erikoisempia.

  VastaaPoista