Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

tiistai 10. elokuuta 2010

2010 ikaalinen


Takana karvan verran päälle 900 perseen puuduttavaa kilometria. Niin saatiin taas yksi ralli päätökseen ja hauskaa oli.
Perjantai aamuna siis lähdimme ajelemaan ikaalisiin veteraaniralliin, jos joku ei tiedä niin sillä tarkoitetaan veteraani-ikäisten moottoripyörien kokoontumisajo tapahtumaa. Me ollaan käyty niissä jo semmonen 14vuotta, joten touhu on tuttua ja sitä odottaa joka kesä. Tällä kertaa se järjestetiin ikaalisen kylpylän huikeissa puitteissa, huikeissa hotellihuoneen varanneille. Päästiin kylpylään rypemään lasten kanssa ja saatte uskoa, että oli lapset taas onnellisia.
Vanhin poika päätti lähtiessä että hän haluaa kerätä siellä pulloa, kun pitää ostaa sellainen iso star war-lego paketti, no niinhän se herra keräsi pulloja. Ralli kansa on höveliä porukkaa ja mielellään antaa tyhjät pullonsa niitä kerääville nappuloille varsinki, kun taitaa melkein kaikki jo meidän porukan tunnistaa äänestä sen verran on vuosien varreella siellä ääntä pidetty lasten kanssa ja ilman. No mutta kiitos vaan kaikille pullonsa luovuttaneille, herra sai kaikenkaikkiaan 40e ja oli enemmän kuin tyytyväinen.Vanhojen moottoripyörien lisäksi sieltä löytyy joskus pieniä helmiä.
Vai mitä muuta voi sanoa yllä olevasta rakennelmasta.
Tästä voi jo päätellä että harrastaja on asialleen vihkiytynyt. Kuvassa on siis moottripyörän mallilla rakennettu keinu. Kuva ei valitettavasti ole hirveän hyvä mutta pitäis isompana näkyy vähän selvemmin.

Lauantai päivänä kävimme wanhassa kauppilassa katsomassa tt-ajoja. Siitä täytyy sen verran sanoa, että kylläpä oli mukavaa. Siellä pääsi "kilvanajo" tunnelmaan kun moottorit pärisi ja risiini tuoksui. Minä ainakin kuulun siihen porukkaan, jonka hajunystyrät nostavat kilpailu tunnelman kattoon jo ensimmäisestä tuulahduksesta. Tässä tapauksessa oli tietysti kyse näytösajoista mutta ainahan sitä voi mielessään kuvitella katovansa veret seisauttavaa kilpailua :D :D.
Alakuvassa on vauhdin hurmaa tt-ajoista.
Kaiken kaikkiaan ralli oli meidän osalta onnistunut ja kaikki olivat tyytyväisiä. Kaikki 11 henkeä meidän porukasta, johon kuului mummo, ukki, sisko ja siskon perhe mies ja 2 lasta, meidän perhe 5 henkeä.

Jonkun verran miinusta kuului alueela olleesta saunasta ja sen toimivuudesta. Varsinkin naisten osalta, oli kuulemma ollut taas varsinainen käärmenäyttely. Kummallista onkin että joka vuosi unohdetaan, että ralliin saapuu joka vuosi enemmän naisia ja silti naisten sauna laiminlyödään.
Naiset haluavat myös käydä olusien parissa saunassa ja peseytyä pitkän matkan jälkeen siinä missä miehetkin.
Niinpä minä otan henkilökohtaisesti asiakseni varmistaa että ensi vuonna täällä Pohjois-karjalassa pidetään huoli myös naisista. Joten varokaa itämaankiitäjät täältä tulee naisenergiaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti