Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Enneunia


Näin se vaan menee, että minä en voi jättää pitkäksi aikaa hommia seisomaan vaikkakin ajan puutteen vuoksi.
Viime yönä minä unissani ompelin sitä Annin mekkoa, mistä joku aika sitten tänne kirjoitin. Eikun toimeen heti aamu tuimaan ja ennen kymmentä oli kummatkin kankaat leikattu ja nyt pitäisi päästä ompelemaan.
Onneksi sataa vettä koko ajan, ettei tule huono omatunto, kun ei mene lenkille.
Tarkoitus oli nimittäin tänään lähteä ihan kunnon juoksulenkille mutta vettä tulee kuin saavista kaatamalla (ei sillä että olisin sokerista).

Muutin mekon kaavoja ja mallia jonkun verran. Ajattelin, että meillä ainikin toimivuuden kannalta siirrän vetoketjun eteen silläkin uhalla, että joudun muuttamaan etuosan mallia hieman. Eli alkuperäisessä mallissa etukappaleet menee hieman ristiin niin kuin kietaisupaidassa, poistin sen siis kokonaan.
Toinen juttu minkä oli yläosan kappaleet olivat alkuperäisessä viimeistelty muotokaitaleella mutta koska meidän kangas on suositeltua ohuempaa teen yläosan kaksinkertaisena.
Voin melkein kuvitella miten Annin kävisi jos jättäisin vetoketjun taakse... :D Vaatteet kun on saatava päälle ja pois mahdollisimman nopeasti.

Nyt pitää otta tuo meidän 3v. jätkä ja lähteä työhuoneesees ompelemaan, saas nähdä kuinka pitkään tänään jaksetaan leikkiä äitin tavaroilla ja arvaatkaas onko koneiden säädöt aina uusissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti