Mun jutut

Everything here is mine if i dont say otherwise Please leave a comment in english, svenska , deutsch tai ihan vaan suomeksi ;D

keskiviikko 18. elokuuta 2010

askartelua synttäreille


Lasten kutsuilla on meillä perinteisesti tehty jotain hieman erilaista.
Viime vuonna painoimme kangasväreillä pienelle kangas lapulle kaikkien vieraiden jalan jäljen, jonka jokainen sai sitten mukaansa.
Tänä vuonna teimme kaikille omat huivit.
Leikkasin ylijäämä trikoopaloista 80*80cm neliöt ja ne leikkasin keskeltä kolmioiksi. Päärmäsin reunat ja huivi-aihio oli valmis.
Kaupoista löytyi paljon koristeita kuten helmiä, nauhoja ja "jalokiviä" joista jokainen sai tuunata oman huivinsa.
Halukkaat saivat painaa myös kuvia kangasväreillä. Kuvat kannattaa olla melko yksinkertaisia ettei tule katastrofia kesken kaiken.
Tekstiililiimalla koristeet pysyyvät todella hyvin paikoillaan ja liima kuivuu suht nopeasti.
Meillä oli myös huopanauhaa jossa oli kukkia, huopa imi kaiken liiman itseensä eikä pysynyt kiinni mutta minä suruuttelin nauhat kiinni ompelukoneella samalla tytöt söivät kakkua.
Huivi-aihiot tein jo edellisellä viikolla valmiiksi ja pöydän peitin vanhalla pussilakanalla, tosin kangasväreillä painaneet saivat alle myös vanhat muoviset pöytätabletit.
Yllä kuva meidän neidin taidonnäytteestä. Muut huivit olivat väreiltään violetteja tummempaa ja vaaleampaa, meillä vaan neiti ei oikein niistä väreistä tykkää :D.
Lopuksi otin lakanan reunoista kiinni ja pistin kasaan ja avot pöytä oli puhdas kakkua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti